top of page

VÄRMANDE SAFFRANSPASTA MED RÄKOR

Updated: Jan 12, 2023

Som ni märker har min blogg ingen nisch. Jag är medveten om att det är raka motsatsen till vad alla experter och proffsblobgare rekommenderar om man vill få sin plattform att växa men i nuläget kunde jag faktiskt inte bry mig mindre. Denna blogg är min lilla hörna av internet och jag gör precis vad jag vill med den. Jag skriver i första hand för mig själv och i andra hand för de som är intresserade av eller kanske finner tröst i att läsa det jag delar. Med det sagt vill jag att denna blogg ska spegla mig och min personlighet har ingen nisch, jag är velig, ombytlig och spretig. Jag älskar mode men spyr på industrin, jag känner mig äldre än Merlin men ändå yngst av alla, Chick-flicks är livet men min historik på Netflix består enbart av thrillers, jag har en italienares temperament men lever för jante-lagen, jag vill bli vuxen men sitter fortfarande i mammas knä och jag vill vara unik samtidigt som jag konstant strävar efter att passa in. Om min blogg ska vara personlig så måste den helt enkelt vara lika velig och spretig som jag.


Sorry för en lång utläggning. Summan av kardemumman är att här kommer ett recept som jag gillar och vill dela med mig av. Perfekt nu till sensommaren men även inpå hösten. Tips är att verkligen vänta in i det sista med att ha i räkorna i såsen och inte låta de koka, då riskerar de att bli sega.


Σχόλια


bottom of page