top of page

TRÄNING, SOL OCH MIN GO-TO MIDDAG

Uppdaterat: 12 jan. 2023

Just denna morgon flög jag faktiskt upp ur sängen redan innan larmet gick och det, mina vänner, händer ju INTE ofta, så då var det bara att ta vara på den energin och starta dagen på bästa sätt, nämligen på Barrys. Det finns ärligt talat inget sätt jag hellre startar dagen på än med ett riktigt håll käften-pass. Jag vet att jag låter som en vidrigt hurtig morgonmänniska när jag säger det men jag kan lova att jag inte är det varje dag, haha. Inte ens i närheten.

Barry's är by far min favorit-träningsform. Hög musik, intervaller och styrka. Mer endorfiner än så här får man bara inte.

Gjorde mig i ordning och promenerade längst strandvägen till kontoret där jag hängde hela dagen fram till 17.30 då jag mötte upp Alva för en snabb liten catch-up. Hahaha, insåg nyss att det låter som ketchup. Btw, hett tips coming up! Jag hittade en ansiktsmist från Garnier med SPF 50 (!!) som man kan ha över sminket. Superbra eftersom man helst ska applicera solkräm flera gånger under dagen för bäst skydd, vilket annars är svårt när man har smink. Tycker denna fungerar super och dessutom ger ett sånt fint glow! Ni hittar den HÄR (klick!).

Dagens outfit såg ut såhär.

Väl hemma väntade ett bud ifrån Candy People. Är ju inte mycket för hårda godisar, föredrar marshmallows och skumgodisar i alla lägen, men mamma älskar sura och salt S så det blev en hit här hemma iaf!

Det här däremot är betydligt godare enligt mig. Ett hopsläng av allt kallt, krispigt och gott som vi hade hemma toppat med en tonfiskröra på tonfisk och creme fraiche paprika. Egenodlad basilika (enda skälet till att jag låter lägenheten ser ut som en trädgårdshandel i början av april innan växterna fått flytta ut) och lime är pricken över i:et!


Och hur mycket jag än önskar att jag kunde säga att jag satt ute på balkongen, i solen omgiven av växter och frisk luft när jag åt detta så vore det att ljuga. Istället sprang in i lägenheten så fort jag knäppt denna bild och stängde dörren fort som attan. Solen ligger på från morgon till kväll därute så det blir varmare än en bastu. Men jag klagar faktiskt inte för då har jag något att skylla på så att jag med gott samvete kan äta framför tv:n ;P


Klart slut varulvstjut!
Comentários


bottom of page