top of page

SMYCKENA JAG BURIT VARJE DAG DENNA MÅNAD

Ladies, frost yourselves. Ett av mina favorit filmcitat genom tiderna, haha! Skämt åsido så är jag en riktig skata när det kommer till allt som glittrar. Jag väger säkert ett kilo mer när jag har på mig alla mina smycken, no joke! Här delar jag mina favoriter. Produkterna i artikeln har jag fått i pressutskick från Sif Jacobs men det påverkar inte min åsikt om dem. Några av mina favoriter är dessutom på rea!


// Örhängen - HÄR (klick!) // Armband (rea) - HÄR (klick!) // Ring - HÄR (klick!) // Örhängen (rea) - HÄR (klick!) //


Min stil när det kommer till smycken skulle jag beskriva som klassiskt elegant med en modern twist. Vanligtvis bär jag bara guld då jag tycker det passar min hudton bäst men det händer även att jag blandar guld och silver. En av mina favoritringar sedan flera år tillbaka är faktiskt denna ring (klick!) från Drakenberg Sjölin. Precis som med modeinspiration finner jag smyckesinspiration lite överallt men främst i filmer och gamla fotografier från Hollywoods guldera på 30-talet. Det ska vara små briljant- eller smaragdslipade diamanter, pärlor på band och länkar från Bismarck.


Om man vänder på pannkakan så är detta (klick!) en trend jag absolut inte förstår mig på och som (tyvärr) dröjt sig kvar till i år, så vansinnigt fult om man frågar mig och jag skyller allt på TikTok. Men smaken är ju delad och tur är väl det.En udda sak jag också väger i när jag ska köpa smycken är deras namn, alltså inte varumärkets namn utan namnen de gett sina smycken. Till exempel kallas denna serie smycken Capri och ni så hängt med här länge känner till att det är en av mina favoritplatser på jorden. Just därför känns smyckena lite extra speciella <3


XxComments


bottom of page