top of page

SHOPPA MIN TRÄNINGSGARDEROB

Snygga träningskläder och redskap är bland det bästa och roligaste jag vet att shoppa. Främst eftersom det förenar mina två av största intressen i livet- träning och mode. Här delar jag mina favoriter i träningsgarderoben samt några juveler jag önskar fanns där just nu.


// Sporttopp - HÄR (klick!) // Handkräm - HÄR (klick!) // Tennisklänning - HÄR (klick!) // Keps - HÄR (klick!) // Vattenflaska - HÄR (klick!) // Cykelbyxor - HÄR (klick!) // Pilatesboll - HÄR (klick!) // Strumpor - HÄR (klick!) // Ribbad topp - HÄR (klick!) // Skor - HÄR (klick!) // Foam Roller - HÄR (klick!) // Ankelvikter - HÄR (klick!) //Sen måste jag bara slå ett slag för samarbetet på allas läppar just nu. Jacquemus x Nike är en kollektion skapad i himlen säger jag bara, jag är så glad att tennis- och golfstilen är tillbaka, lyxigare sportmode finns ju inte!


Xx

Comments


bottom of page