top of page

SÅ VAR DET ETT NYTT ÅR (IGEN)

Hej finingar! [EDIT: Vet inte ens varför jag inleder så här när jag är medveten om att typ noll personer läser min blogg men whatever, det känns som en bra fras att inleda ett inlägg med!] Hoppas i vartfall att ni mår bra för det gör jag. Lite oförskämt bra faktiskt. Synd bara att jag inte riktigt känner att jag kan njuta av det ordentligt, då jag konstant tippar på tå inför att ångesten ska ge mig en rejäl snyting igen. Den kommer ju alltid tillbaka. Tyvärr.


MEN nu ska jag inte deppa, jag är ju faktiskt GLAD och det känns fatansktiskt att börja det nya året med den känslan i kroppen! Nyårsafton spenderade jag på bästa sätt med Alva och två urgulliga tjejer jag lärt känna genom henne. Vi drack bubbel och åt trerätters som Alva hade fixat. Fantastiskt gott och mysigt var det!

// Klänning - HÄR (klick!) // Skor - HÄR (klick!) // Halsband - HÄR (klick!) //


Självklart bar jag Stylin. Samma klänning som på julafton men stylad med utsläppt hår och ett tennis necklace för en lite "glättigare" look istället! Låt mig nu ta er på en kulinarisk resa och guida er genom kvällens meny AKA sista måltiden 2021!

Gruyere-ost, päron, Brie-ost, parmaskinka, färska fikon, parmesan, oliver och endive.


Förrätten var en massa gott plock. Blev nyförälskad i päron, särskilt i kombination med den salta parmaskinkan. Föll även pladask för Gruyere! Plock-bricka är verkligen en perfekt förrätt enligt mig. Den kan varieras i oändlighet, och anpassas efter säsong, tillfälle, smaklökar etc. Alla hittar något de gillar och det är så trevligt att kunna smaka lite olika goda saker och konversera kring det man äter. LOVE IT! Skulle kunna leva på plock!

En fantastisk tryffelrisotto á la Alva. [EDIT: Inte att misstas för mig; jag kan absolut inte tillaga risotto, eller tryffel för den delen, haha. Skulle sluta i katastrof!]


Huvudrätten intogs inte förrän klockan 21:30 och det var ett genidrag, annars hade jag 100% somnat innan tolvslaget. Blir så imponerad av Alva som styrde allt så bra. Lääängtar tills jag har egen lägenhet och kan bjuda över på middagar och myskvällar som dessa!

Salt karamellglass och vaniljglass från Järnaglass, kola-sås med vanilj, vit choklad och Schweizisk choklad med hasselnötter.


Middagen avslutades med en riktig glassbomb helt i min smak. Jag gillar ju verkligen allt som är sött och framförallt krämigt och gräddigt till dessert. Denna kombo var ljuvlig! Förutom god mat och dryck bjöd även kvällen på många trevliga samtal och skratt. Som ni vet är jag ju ingen party-prisse direkt så en tjej-middag var ett ypperligt sätt att avsluta 2021 på. Jag höll mig även till ett glas bubbel och ett glas naturvin, inte särskilt svårt för mig med tanke på att alkohol inte är något jag finner särskilt gott, haha, men ändå skönt att inte vakna död morgonen därpå!


Och vi (Alva och jag) var allt annat än döda dagen efter när vi sågs klockan 11 vid Dramaten för att fota lite, laga lunch hemma hos henne och riva av årets första träningspass med Jocke på The Place. Bättre 1:a januari går ju inte att få! Vi delade också några av våra mål med varandra och diskuterade vikten av att sätta MÅL istället för LÖFTEN. Så lätt att man annars fastnar i en prestationsfälla.


Tänkte för övrigt dela några av mina mål med er i ett kommande inlägg!


Klart slut, varulvstjut!Comments


bottom of page