top of page

PRODUKTERNA JAG INTE KAN LEVA UTAN FÖR FAKEAT GLOW

Uppdaterat: 18 juni 2022

Hejsan-hoppan! Hoppas ni mår bra! Jag känner inte för något deep talk eller lång inledning idag så vi kör bara PANG på rödbetan helt enkelt. Här kommer ett inlägg fullproppat med ytliga tips som uppmuntrar till konsumtion. Haha, nej, men skämt åsido, jag har fått lite önskemål om att dela min sminkrutin så här kommer den!


Jag tillhör verkligen inte gruppen som vill ha "lagom" mycket glow. Jag vill glänsa, skina, gnistra, stråla, lysa och allt däremellan. Samtidigt vill jag att det ska se fullkomligt naturligt ut. Så om ni är ute efter produkter som uppfyller just dessa krav är jag helt rätt person att fråga, för jag utan att överdriva testat varenda produkt på sminkhyllorna som har ordet "glow" i namnet.


Här kommer mina absoluta favoriter i sminkväskan all time. Produkter jag alltid återkommer till. Inkluderar även en liten steg för steg, hur jag sminkar mig. Hoppas ni får lite inspiration!

// Highlighter - HÄR (klick!) // Läppglans - HÄR (klick!) // Flytande bronzer - HÄR (klick!) // Mascara - HÄR (klick!) // Primer - HÄR (klick!) // Concealer - HÄR (klick!) // Setting spray - HÄR (klick!) // Flytande highlighter - HÄR (klick!) // CC cream - HÄR (klick!) // Blush - HÄR (klick!) // Läppenna - HÄR (klick!) //


Comentarios


bottom of page