top of page

NYCKELN TILL EN PERFEKT SLEEK BUN

Jag är den första att erkänna att hårstyling inte är min starka sida. Faktum är att jag och mitt hår aldrig varit BFFs. Det finns dock en produkt som jag köpt om och om igen det senaste året enda sedan jag först fick hem den i ett pressbud.


Just nu håller jag på att växa ut min naturliga hårfärg och försöker återfå min forna hårkvalite efter år av blekmedel genom att utesluta all typ av värme och färgning. Det går framåt men resultatet är också en mindre charmig utväxt som jag behöver leva med tillsvidare. Lösningen på mitt problem är att sätta upp håret i en stram knut, på så sätt behöver jag inte varken tänka på min utväxt eller ostylade toppar.


Toppen att använda som bryn-gel också!

PRODUKTEN JAG ANVÄNDER


Produkten jag inte kan leva utan är DENNA (klick!) från Björk. Jag skämtar inte när jag säger att jag har en i vardera väska. Applikatorn påminner om en mascaraborste vilket gör den superlätt att använda. Babyhåren hålls på plats utan att håret känns klibbigt eller stelt. Dessutom är den jättelätt att borsta ut dagen efter utan att lämna "dagen-efter-styling"-känsla i håret. Ett hett tips är även att använda den som ögonbrynsgel om du vill komprimera necessären lite. Priset är helt klart överkomligt och produkten är drygare än en stekare på Sturep!Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page