top of page

NAGELLACKEN JAG ANVÄNDER

Uppdaterat: 2 feb. 2022

// Inlägget är i reklamsamarbete med Blnc Noir //


Jag har målat naglarna sen jag var sju år och jag känner mig ärligt talat naken utan nagellack. Dessutom blir alla sysslor och allt jobb roligare med snygga naglar. Am I right?!


Därför blev jag så glad när @blncnoirhörde av sig till mig och lät mig testa två av deras veganska nagellack som dessutom är cruelty free! Och jag är SÅ nöjd med resultatet. Jag har ju sällan andra färger på naglarna än ljusrosa/beige då jag vill att de ska matcha med allt jag har på mig. Färgerna "Just You" och "Creamy" föll mig verkligen i smaken! Att förpackningarna är stilrena och snygga är ju bara ett plus!

// Just You - HÄR (klick!) // Creamy - HÄR (klick!) //


Jag bär "Just You" på bilden.

Comments


bottom of page