top of page

NÅ DINA MÅL 2023: NEDLADDNINGSBAR DAGBOK

2022 har kommit till sitt slut och nu blickar vi framåt mot ett nytt år med nya möjligheter. Ja, jag hör hur klyschigt det låter men är det ett tillfälle varje år då man faktiskt får ösa på med floskler så är det kring nyår tycker jag! Nu delar jag med mig av min alldeles egna handbok i målsättning framtagen för att hjälpa dig sätta nya vanor och nå dina mål inom noll-tid. Jag har själv använt dessa under 2022 vilket har hjälpt mig mycket i min personliga utveckling de senaste månaderna. Alla sidor i handboken går att ladda ner till mobil, dator och surfplatta. Du kan sedan fylla i dem digitalt genom funktionen "Markering" i kamerarullen eller skriva ut dem på papper. Kör hårt och lycka till!


LIVSHJULET

Livshjulet är ett utmärkt verktyg för att hjälpa dig få span på vad du prioriterar mest i ditt liv just nu och vad du skulle vilja prioritera framöver. Betygsätt kategorierna 1-10 baserat på hur mycket tid och tankeverksamhet du lägger på vardera i dagsläget. Gör sedan samma sak fast där du fyller i hur du skulle önska att du fördelade din tid framöver.

// Klicka på bilden för att ladda ner //


CHECKLISTAN

Ibland kan frågor som kräver motivering och djupgående svar kännas överväldigande. Då kan en enkel checklista med Ja/Nej-svar kännas betydligt mer lättsmält. När du läser varje fråga, markera helt enkelt "Ja" om du håller med eller "Nej" om du inte håller med påståendet.


SMART-STRUKTUREN

Att ha en specifik målsättning med tydligt varför är A och O men det är även viktigt att ha en game plan med en förutbestämd dead line. Denna tabell hjälper dig att skapa denna struktur när du sätter dina mål. Använd frågorna för att skapa nåbara mål.


SÄTT MÅL UTIFRÅN LIVSHJULET

Efter att du utvärderat ditt liv och ritat upp din målbild med hjälp av livshjulet så kan du använda denna tabell för att sätta tydliga mål kopplade till vardera kategori. Glöm inte betyda de saker du gör bra i dagsläget innan du sätter nya mål för framtiden.


HÅLLBARA VANOR

Att hålla reda på dina beteendemönster och vanor kan hjälpa dig långsiktigt att hålla dig på rätt spår och uppnå dina mål. Fyll i dina 12 bästa mål och vanor som du skulle vilja implementera i din vardag och markera varje dag du lyckas uppnå dem. Att få kryssa för en ruta varje dag är motiverande om något!


LADDA NER HELA HANDBOKEN

Klicka på dokumenten för att ladda ner sidorna var för sig. Du kan välja att ladda ner alla eller bara de som tilltalar dig.

Gott nytt år!!


Xx

Kommentarer


bottom of page