top of page

MIN FAVORIT-VÄSKA UNDER 5000 KR

Uppdaterat: 28 juni 2022

Väskor är det som jag får absolut mest frågor om och det blir jag bara glad för eftersom det är min absoluta favoritkategori inom mode.


Det är också den produktkategori jag kan tänka mig att spendera mest pengar på bortsätt från möjligtvis smycken och klockor när tiden kommer. MEN jag har givetvis full förståelse för att alla inte har möjlighet eller lust att spendera tio tusentals kronor på väskor (jag inser själv hur vansinnigt det egentligen är). Jag har haft några som bett mig tipsa om väskor under 10 000 kr som känns exklusiva men jag tänker att jag ger er något ännu bättre - en väska under 5000 kr! Längre ner i artikeln länkar jag till min väska samt andra favoriter jag har från samma varumärke.


// Topp - HÄR (klick!) // Byxor - HÄR (klick!) // Bälte - HÄR (klick!) // Skor - HÄR (klick!) // Solglasögon - HÄR (klick!) //


Modellen jag bär heter alltså Tulip Tote (klick!) och kommer från Little Liffner (klick!). Den oregelbundna formen på väskan gör att den är väl anpassad för att bära en bukett tulpaner i, därav namnet. Jag har den minsta storleken, det vill säga Micro-varianten och färgen heter Brown Lizard, en färg som dessvärre utgått. Det jag älskar mest med Little Liffner är dock att alla modeller kommer i diverse olika färger, skinntexturer och utföranden, vilket gör det möjligt att verkligen finna en väska som passar ens egen personlighet. Ni känner vid det här laget till min besatthet av bruna accessoarer men jag har även varit sugen på den svarta i croc-imitation (klick!), färgen valnöt (klick!) och ljusbeige (klick!). Men även jag inser att någon måtta får det vara, haha!


// Topp (liknande) - HÄR (klick!) // Jeans - HÄR (klick!) // Bälte - HÄR (klick!) //


Jag kan med handen på hjärtat säga att jag använder den här väskan minst lika mycket, om inte mer, än min Birkin 25. Dels för att lädret är mer hållbart, det har avtagbara axelband och inte minst en otroligt vacker och unik design . Dessutom passar den perfekt till mitt skärp i konjak (klick!) från Totême som jag införskaffade för några månader sedan.

SE ALLA TULIP TOTES HÄR (KLICK!)


Det var allt för denna gång, ta hand om er så hörs vi! Puss!

Comments


bottom of page