top of page

MIN DAG ÄN SÅ LÄNGE

Uppdaterat: 12 jan. 2023

EDIT: Det här inlägget skulle publicerats i förrgår eftermiddag men livet kom emellan tycktes det och jag glömde tydligen klicka på publicera-knappen.


Tänker att det är kul att blanda de mer redaktionella inläggen med lite mer spontana sådana. Därför kommer här de få bilder jag hunnit knäppa idag i ett kort litet inlägg som summerar min dag hitintills. Och jag varnar er, det är inte en särskilt händelserik sådan, haha! Faktu är att det nog är fullkomligt urtråkigt och ointressant för er att ta del av men dessa inlägg kriver jag främst för mig själv då jag vet hur kul det är att gå tillbaka och läsa senare. Lite som en dagbok. Som ni känner till har jag bloggat fram och tillbaka sen jag var tolv år och jag måste säga att det är fantastiskt underhållande att läsa blogginlägg från när man var så liten. Att kunna gå tillbaka i arkivet och läsa exakt vad man gjorde den 30e augusti 2013 är faktiskt guld värt. Så det tänker jag fortsätta


Och till er som tänker- SKAFFA DIG EN DAGBOK MÄNNISKA! Det har jag, men jag är alldeles för slarvig för att hålla reda på dem och sen glömmer jag att de finns. Mycket smidigare att skriva på nätet tycker jag.


Nu är det slutbabblat (känner jag att jag måste skriva det, t.o.m säga det högt för mig själv ibland, annars kan jag snacka hål i huvudet på folk, haha).

Inledning var sanning med modifikation inser jag när jag skrollar igenom min kamerarulle, jag var visserligen på Barry's imorse och tränade Arms and Abs med Dejan (hans pass är grymma och så fin människa!) men tog ingen bild, så det får bli en bild från förra veckan när jag var där istället. Jag hade samma tights på mig idag iaf, så helt missvisande är bilden ändå inte!


Och mitt bebishår var exakt lika bångstyrigt idag som på dagen då bilden togs. Det blir alltid så dagen efter att jag tvättat det. Sen har mitt hår vuxit som bara den på sistone också (ändrat lite i kosten som jag tror kan ha bidragit till det) så allt bebishår har liksom vuxit och blivit jättelångt men inte tillräckligt långt ännu för att fasta i en tofs. Vilka problem man har, alltså..

MEN innan jag pallrade mig iväg till 07:40-passet hann jag få i mig lite frulle. Har levt på glass, crepes och bröd hela helgen så kände att min kropp bokstavligen skrek efter något mindre processad näring imorse. Denna bowl är så himla enkel och magiskt god. Dessutom är den full vitaminer och nyttiga fetter, proteiner och fibrer som håller dig mätt längre och blodsockret stabilt.

// Jeans - HÄR (klick!) //

Sedan dess har jag bara befunnit mig här, i butiken, vi fick en stoor leverans idag med höstnyheter. Älskar när det kommer leveranser. Då står jag här och packar upp, steamar, galgar och hänger ut. Det kanske inte låter så värst kul men jag tycker det är väldigt rofyllt och extra spännande är det givetvis när det kommer nyheter till butiken. Har redan spanat in ett och annat plagg som jag ska köpa!

Nu är klockan 19.23 och jag på väg hem. Drömmer om att laga något sånt här gott när jag kommer hem men vi får se vad det blir. Oavsett ska jag se ett avsnitt Unge kommisarie Morse innan jag somnar. Har helt snöat in på brittiska kriminalserier på senaste, haha! Jag har ju mina perioder som ni vet.

Avslutar med detta citat som jag tycker är väldigt lugnande och betryggande. Hoppas ni får en fin kväll, vi hörs!


Klart slut, varulvstjut!

Kommentare


bottom of page