top of page

KÄNNER MIG SOM CARRIE BRADSHAW

Uppdaterat: 2 feb. 2022

Tänkte att ni skulle få se hur en typisk dag på kontoret kan se ut för mig. Häng på vetja! Vi börjar med dagens outfit som inte fotades på kontoret utan hemma i mitt sovrum..

// Skjorta - HÄR (klick!) // Jeans - HÄR (klick!) // Ring - HÄR (klick!) // Mobilskal - HÄR (klick!) //


Sen blev det att langa löpen till tåget för att ta mig in till kontoret. Jag förstår inte, jag kan ha hur mycket tid som helst men det slutar ändå alltid med att jag springer till tåget, hahaha! Men jag kan ju omöjligt vara den enda tänker jag. Eller..?

Min "lilla" skogarderob växer för varje dag som går. Snart lär jag väl ha ramat in hela rummet, haha.

På förmiddagen fick vi nya samples från sommarkollektionen med Aéryne så vi passade på att fota lite content till vår Instagram. Jag föll pladask för detta silkiga sätt. Vanligtvis är jag inte mycket för byxor och shorts med dragsko men i detta fall tyckte jag att det blev en sån otroligt fin detalj. Kommer definitivt köpa när vi släppt kollektionen!

Därefter blev det lite mer jobb, och sedan ett lunchmöte med en av profilerna vi jobbar med. Vi visade upp sommarkollektionen och planerade lite inför framtida samarbeten. Lunchen beställdes från Mahalo, kan verkligen rekommendera deras bowl Talk about Mexellent!

Efter lunch hade jag bokat in ett yogapass på Altromondo Yoga på Grev Turegatan. På väg därifrån stötte jag ihop med Dag Tolstoy, han som varit med i Farmen och har en sjukt rolig Instagram. Måste erkänna att jag blev liiiite starstruck, haha! Mvh, person som blir starstruck typ tio gånger om dan!

Väl tillbaka på kontoret passade jag på att fixa lite i showroom. Steama lite kläder samt lägga fram samples vi fått in från MAARI, ett nytt märke som vi börjat sälja på Seezona (klick!). Så mycket snyggt!


Det var den arbetsdagen det, sen var det bara att traska hemåt och slänga mig i soffan framför den nya säsongen av The Circle på Netflix. Hett tips om ni inte sett det och gillar reality-tävlingar, typ Big Brother, Robinson och PH!


Klart slut varulvstjut!

Comments


bottom of page