top of page

GIFT GUIDE: HÄR ÄR SMYCKENA ATT GE BORT (ELLER KÖPA TILL DIG SJÄLV) I JUL

Uppdaterat: 12 dec. 2022

Att jag älskar smycken är ju ingen hemlighet och jag tror inte att det undgått någon. Nedan delar jag mina favoriter just nu, somliga som jag använder dagligen och andra som jag drömmer om på nätterna. Hoppas ni finner lite inspiration!


En onödig men lite rolig anekdot: Även om jag alltid gillat vackra och glittrande ting så föddes mitt intresse för smycken på riktigt när jag jobbade i en smyckesbutik i slutet av gymnasiet. Där tog vi in mängder med halsband, armar och ringar från diverse varumärken från hela världen. Min smak förfinades och blev definitivt dyrare men så blev även mitt öga för kvalitet och design.


GIFT GUIDE

// Stardust Shine örhängen - HÄR (klick!) // Tennishalsband - HÄR (klick!) // Pearl Earrings Guld - HÄR (klick!) // Skarabé örhängen - HÄR (klick!) // Colorful Ring brun - HÄR (klick!) // Armband m. diamant - HÄR (klick!) // Stone Cuff - HÄR (klick!) // Berlock hjärta m. diamant - HÄR (klick!) samt HÄR (klick!) // Guidance Ring - HÄR (klick!) // Stardust Shine ring - HÄR (klick!) // Stardust Polished örhängen - HÄR (klick!) // White Pendant halsband - HÄR (klick!) //


Xx

Comments


bottom of page