top of page

EXAKT SÅ HÄR VILL JAG KLÄ MIG VARJE DAG

Uppdaterat: 2 feb. 2022

Minns ni i att jag sa att jag kände mig lite halvkrasslig i torsdags? Well, that was an understatement. Eller ja, i den stunden var det väl en ganska bra beskrivning av mitt tillstånd, men samma kväll blev det typ 100 gånger värre. Jag blev både pang-förkyld (satte sig på halsen och öronen) och febrig.


Väldigt ovant för mig att bli så sjuk, har liksom inte haft en endaste liten förkylning sen Dacke-fejden, haha! Kände mig så ynklig, svag och inte alls som mig själv, HATAR verkligen den känslan.


Men NU till något betydligt roligare! Då jag känner mig hyfsat frisk nu och Covid-provsvaret visar negativt förbereder jag mig på att vara back-on-track imorgon med träning, plugg och jobb. Måste förbereda mig inför ett seminarium som jag har på fredag och min första tenta (känns så sjukt att skriva det) så har en del texter och kapitel att sätta tänderna i.


Sen blir det jobb på eftermiddagen. Jag har sagt det förut men jag säger det igen, jag är verkligen så otroligt tacksam för att få jobba med ett varumärke som jag fullkomligt älskar. Vill bära EXAKT varenda plagg som vi säljer vilket också gör jobbet 10000 gånger roligare och enklare. Det är inte svårt att hjälpa kunder när man själv lever och dör för allt i butiken, haha! Hann knäppa denna bild precis innan öppning förra veckan och nedan har jag även länkat till hela outfiten. Tänker att jag ska bli bättre på lite mer mode-content här på bloggen då majoriteten av frågorna jag får på Instagram handlar om just det.

// Kappa - HÄR (klick!) // Skjorta - HÄR (klick!) // Väska - HÄR (klick!) // Byxor - HÄR (klick!) // Skor - HÄR (klick!) // Handkräm - HÄR (klick!) //

Comments


bottom of page