top of page

DYRT SNOR OCH LJUMMEN SALLAD

I fredags mötte jag upp Alva och Caroline för en AW på Godot. De skulle ha ostronskola med mig då jag aldrig tidigare ätit (eller snarare sörplat) det. Jag kan ärligt säga att jag skakade av nervositet inför detta, fullständigt livrädd för att jag skulle råka spy upp den där och då på restaurangen, mvh människa som är otroligt känslig för konsistenser.

Spydde gjorde jag som tur inte men var samtidigt inte långt ifrån. Det var banne mig inte gott och till alla som inte testat än och överväger om de ska göra det säger jag bara DON'T!

Innan har jag haft för vana att kalla ostron för dyrt snor när andra erbjudit mig att smaka och jag kan säga att jag står fast vid min beskrivning. Inte heller helt olik en alien ökande jag konstatera efter att nyligen sett om ALIEN-filmerna. Vidrigt!

Våra planer att njuta av en AW i solen grusades också när vädergudarna beslöt sig för att vattna jorden en aning (LÄS: dränka jorden en aning). Vi svepte därför vår champagne (som jag förövrigt inte heller tycker är riktigt gott) och flydde in i en Uber som tog oss till Prinsen där vi även mötte upp Alvas kollega Elin.

Väl där kände jag att det var nog med experimenterande med maten för en kväll, haha, så jag beställde in ett säkert kort, nämligen ljummen grönKÅLSsallad med räkor, rostad pumpa, slungad blomKÅL, massa olika frön och en gudomlig dijonette. Himmelriket på en tallrik säger jag bara!

Efter en massa gött snack och trevligt häng slog plötsligt klockan 21 och det var dags att traska hemåt. Det var den lördagen det!


Klart slut varulvstjut!

Comments


bottom of page