top of page

DAGEN SOM VAR IGÅR

Uppdaterat: 2 feb. 2022

Jag hade en såååå mysig dag igår. Börjar verkligen få julkänsla nu! Dagen började med en julfrukost på St Pauls bageri på Götgatan. Det var en så kallad Pre-Work kan man säga haha, hela team Stylein var där och vi firade ett grymt år och att det snart är jul.Surdegsbrödet var to die for och chiapuddingen var också förvånansvärt god med tanke på att jag vanligtvis brukar ha lite svårt för konsistensen. Det var ett otroligt mysigt sätt att starta dagen på.

Surdegsbrödet var to die for och chiapuddingen var också förvånansvärt god med tanke på att jag vanligtvis brukar ha lite svårt för konsistensen. Det var ett otroligt mysigt sätt att starta dagen på. Vi fick t.o.m julklappar, en massa krämer, eyepatches och en makeup sponge från Filorga. Tacksam <33

Därefter mötte jag upp <3 Alva <3 (inte jag själv då, utan en av mina bästisar). Hon bor i Köpenhamn nu medan hon pluggar så det var ett tag sen vi träffades. Så fort vi sågs kändes det dock som att ingen tid har gått. Vi tog en take-away kaffe (i mitt fall take-away te) på Schmaltz, fotade lite och snackade massor! Saknat henne SÅ mycket! När jag sagt hejdå till Alva blev det ett kärt återseende på Kale and Crave. Deras Curry-sallad är helt klart min favorit även och Cesar-salladen och Keto-salladen också är grymma!

// Kavaj - Stylein (gamal kollektion!) // Shorts - Stylein (gammal kollektion!) //

Efter lunch var det dags att jobba och när butiken stängde vid 19 tag jag en Bolt raka vägen hem till en annan bästis för julmys. Det var årets första julbord för mig and I'm here for it!

Mätta och belåtna slog vi oss ner i soffan för att se "You Better Watch Out", en skräckfilm med jultema. Den var riktigt obehaglig och absurd, ingen Oscars-vinnare direkt men väldigt passande en myskväll med kompisar kring jul.


Klockan två däckade jag i sängen hemma. Jag är för gammal för sådana här sena kvällar, hahahaha!


Mvh, tanten Alva!

Comments


bottom of page