top of page

BTS @ AÉRYNE

Uppdaterat: 2 feb. 2022

Förra veckan hade vi ecom-plåtning och kampanjplåtning av sommarkollektionen och jag tänkte ni skulle få hänga med lite BTS. [EDIT: Här syftar jag då på uttrycket "Behind the scenes", alltså inte ett koreanskt pojkband.]

VÄNTA BARA säger jag tills ni får se vilken färg skjortan är i. Ni. Kommer. Dö. Hela sommarkollektionen är så himla fin! Kommer gå klädd i den hela sommaren! Fotograften vi jobbade med för e-combilderna hette Beata och ni finner hennes Instagram HÄR. Sjukt duktig! Förövrigt, huuur fina är inte min kollegas nya sandaler från ATP?! Inte det minsta avis, haha!

Och avundsjukan slutar inte där. Hon är hundmamma till världens sötaste cavapoo, lilla Bonnie. Älskar att vi har hundar på kontoret (vi huserar även chihuahuan Elsa). Tycker att de bidrar med så mycket till den goda stämningen. Hur stressigt och hetsigt det än blir så finns det alltid minst två små, obrydda och glada själar.

Försökte också suga åt mig så många tips som möjligt från makeup-artisten men hon använde typ bara märken jag aldrig tidigare hört talas om. Så tyvärr inget att dela med mig av, haha. När vi var klara med e-combilderna på kontoret så tog vi vårt pick och pack, klämde in oss i en minibuss och drog till stranden för att fota kampanjen.

Och jag säger bara WOW. Snygg modell, bra fotograf, vacker miljö och fina kläder. Kan ju bara inte gå fel liksom.

Avslutar med en bild på hela gänget som var med på fotograferingen (minus Anna bakom kameran då). Åååh vad jag tycker om mina kollegor och min arbetsplats! Bild helt varm i själen när jag tänker på det <3


Känner att jag får lite prestationsångest över att jag så gärna vill skapa långa och innehållsrika inlägg här och publicera dem typ samma dag men ibland hinns det inte med. Jag hoppas att ni tycker sånna här inlägg är lite roliga i alla fall, även om de inte publiceras kvällen samma dag. [EDIT: Nu överdrev jag. Ångest känner jag definitivt inte över bloggen, det var fel uttryck att använda sig av i det här sammanhanget. Dock känner jag mig lite otillräcklig på bloggen när tiden inte räcker till och det skaver i mig en aning. Vet inte hur jag ska förklara det på ett bättre sätt.]


Klart slut varulvstjut!Комментарии


bottom of page