top of page

EN DAG I LIVET

Updated: May 21, 2021

Jag startade dagen för två dagar sen med en grötbowl a la Alva, dvs en portion havregrynsgröt med tre ägg, lite vanlijpulver, kardemumma och gurkmeja i (bra för tarmfloran och immunförsvaret) vilket jag topppar med ceylonkanel och massa frysta bär. Har får dille på frysta amerikanska blåbär på senaste, finns typ inget godare!

Därefter bar det av till BECORE för ett tidigt spinningpass med Jossan. Det är verkligen sjukt kul men på tok för mycket koordination och krav på att hålla takten för att jag, med noll taktkänsla ska lyckas, haha! Instruktören ställde sig t.o.m framför min cykel under passets gång för att hjälpa mig finna rytmen. Han skrek "RIGHT, left, RIGHT, left, RIGHT, left" samtidigt som han låtsas trampa på pedaler. Jag å andra sidan log bara orimligt stort (som en dum hund som väntar på att få godis typ) pga endorfiner och trampande "LEFT, right, LEFT, right, LEFT, right" helt i otakt till musiken och tvärtemot vad han försökte visa, hahaha. Jossan däremot är ett proffs och kan cykla sjukt snabbt och i takt. Jag har henne som målbild men tror dessvärre att jag är ett lost cause. Tur att jag har Barry's där det bara krävs av mig att jag ska kuta järnet, haha, för kuta det kan jag (mvh extrem tidsoptimist som alltid måste langa löpen till bussen)!

När passet var över gjorde jag mig i ordning och begav mig iväg till jobbet. Dagens outfit får ni se fler bilder på i ett inlägg framöver men här är iaf en sneak peak.

Det var ju sol så passade givetvis på att ta lite selfies mitt på gatan framför förbipasserande. No shame här inte. Ni får en liten fredagspuss också!

På väg till kontoret genade jag genom Humlan och OM jag var nöjd med mitt beslut. Det var jag. Sommar-feeling deluxos sådär på onsdagsmorgonen! Och som en blixt från klar himmel blev jag plötsligt typ lite spirituell. Jag slogs av hur fantastisk vacker naturen är (ja, jag inser att jag var i en stadspark och inte ett naturreservat). Främst fascinerades jag av de tjocka trädstammarna. Tänk vad mycket historia vissa träd bär på, hur mycket de har sett och varit med om, vissa av dem flera hundra år gamla. De har stått där längre än någon levande människa och kommer stå där långt efter vi har dött. Det är fint tycker jag. Jag fick en märklig impuls att klappa trädet, och insåg då hur otroligt mycket barken påminde om en gammal människas hud rynkig och fårig men ändå mjuk på något sätt. Sen promenerade jag vidare med Monica Zetterlund spelandes i öronen.

Efter några timmars jobb blev det dags för lunch och såhär kan en typisk lunch på kontoret se ut för mig. Vi har ju eget kök och sitter granne med Ica Banér så jag brukar laga maten på plats vilket känns väldigt lyxigt och få förunnat. Min kostcirkel består ju till 50% av kål i alla dess former, haha, så ni kan förvänta er på en hel del broccoli, blomkål, vitkål, grönkål, rödkål och brysselkål här på min blogg. Denna dag blev det diverse kålsorter (surprise!!) kyckling, grönsaker, en snabb vinägrett och en klick creme fraîche med karl johan och timjan-smak. Enkelt men göttgöttgött säger jag!


Efter jobbet mötte jag upp Alva och Caroline på stan för att knäppa några snabba outfit-bilder och ta ett glas på nya Villa Dagmar som öppnat vid Östermalmstorg. Dock var vi alla helt slut efter vi fotat så alkoholen fick vänta och vi bestämde oss för att ses idag, fredag, istället vilket jag ser sååå mkt free emot! Ha en underbar fredag nu!


Klart slut varulvstjut!

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page