top of page

8 BADDRÄKTER FRÅN 5 VARUMÄRKEN DU TROLIGTVIS INTE KÄNNER TILL

Uppdaterat: 26 juni 2023

Nu är badsäsongen här och alla jublar (utom jag som är norra jordklotets största badkruka, haha). En sak jag däremot älskar är snygga badkläder och utbudet är oändligt om man bara vågar ta ett kliv från de klassiska och stora butikskedjorna. I denna artikel tipsar jag därför om snygga bikinis och baddräkter från varumärken som du mest troligt aldrig hört talas om. Jag delar även vad jag brukar tänka på när jag investerar i lite dyrare badkläder.


När jag letar badkläder så är det främst två saker jag har i åtanke - färg och passform. Som ni vet vid det här laget går hela min garderob och liv i en grå/svart/beige/vit skala och så även mina bikinis och baddräkter. Detta är fördelaktigt av fler skäl annat än att det är snyggt, det är betydligt lättare att blanda neutrala bikinitoppar och underdelar från olika varumärken om topp eller underdel slitits ut eftersom man inte behöver ta mönster eller nyans i beaktning. Toppen om man vill tänka hållbart och ekonomiskt! En annan sak som jag tycker är viktig är att finna en modell som passar just mig och inte köpa en bikini som sitter konstigt bara för att den är trendig. Bra passform är en trend som aldrig dör.


// No. 01 (topp) - HÄR (klick!) // No. 01 (underdel) - HÄR (klick!) // No. 02 (topp) - HÄR (klick!) // No. 02 (underdel) - HÄR (klick!) // No. 03 - HÄR (klick!) // No. 04 (topp) - HÄR (klick!) // No. 04 (underdel) - HÄR (klick!) // No. 05 - HÄR (klick!) // No. 06 - HÄR (klick!) // No. 07 (topp) - HÄR (klick!) // No. 07 (underdel) - HÄR (klick!) // No. 08- HÄR (klick!)) //


Hoppas ni hittade något som föll er i smaken. Om inget som jag tipsade om tilltalade så rekommenderar jag att ta en titt på Seezonas hemsida för att upptäcka massor av coola varumärken.


BESÖK SEEZONA HÄR (KLICK!)


Önskar er en underbar midsommar. Puss!

Comments


bottom of page