top of page

SKÄLET TILL ATT JAG BÖRJAR BLOGGA (IGEN)

Uppdaterat: 2 feb. 2022

Här har vi den, skälet till att jag börjar blogga igen för femtioelfte gången. Hahaha, nej men på riktigt, jag skämtar faktiskt inte. Jag har bloggat on and off i snart tio år och det finns ett tydligt mönster. Varje gång jag har en ny väska så börjar jag blogga av någon outgrundlig anledning. Sen tröttnar jag efter ett tag och så dröjer det till nästa väskinköp innan jag får en nytändning för bloggandet igen. And around it goes.

Denna gång är det den här crémefärgade drömmen som inspirerar mig till att återuppta bloggandet. Och svar nej, jag har verkligen INTE råd att köpa en Chanel själv. Liksom mina andra väskor är även denna sponsrad av min kära far i 20-årspresent. Men visst äääär den vacker!Jag kan inte sluta stirra på den, haha!

Med denna väska och detta inlägg kickar jag alltså igång den här bloggen som jag så finurligt döpt efter mig själv och givit underrubriken THE BLOG. Varför på engelska? Undrar ni. Det undrar jag med, jag är varken en internationell kändis, heter Gunilla Persson eller har för avsikt att skriva på engelska framöver men det såg snyggare ut än BLOGGEN eller MIN BLOGG. Kanske blir jag också en internationell kändis om jag bara låtsas tillräckligt länge. Fake it till you make it ni vet. Att leka kändis har ju ingen nånsin dött av tänker jag och det är lite min filosofi. Gör vad du vill så länge du inte gör illa någon annan.


Nu är jag så sjukt of topic men tänker att bloggen kommer få vara lite så här, ett ocensurerat flöde av random tankar och åsikter, direkt från huvudet och in på bloggen. Jag orkar inte hålla på och planera inlägg så jag kommer skriva när jag får feeling helt enkelt men försöka att uppdatera så ofta som möjligt. Hoppas ni stannar men fattar 100% om ni inte gör det. För ärligt talat vem är inte sjukt less på att konstant hålla sig uppdaterad på andras liv?? Jag är i alla fall det.


Nu ska jag jobba lite innan jag ska träffa upp Caroline och Alva på stan för en AW (tycker alltid man låter så vuxen när man säger AW, tror jag måste kompensera mitt vuxna beteende med att se Shrek när jag kommer hem,

Klart slut varulvstjut!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page