top of page

11 HUDVÅRDSFAVORITER JAG INTE KAN LEVA UTAN 2023

Huden är vårt största organ och den förtjänar att behandlas därefter. Sporadiska och dyra ansiktsbehandlingar kan absolut boosta huden men det är den dagliga rutinen som kommer göra skillnad i längden, oavsett vilket syfte du vill uppnå med din hudvård. Här delar jag mina hudvårdsfavoriter från 2022 som jag definitivt kommer fortsätta använda 2023. Vissa av produkterna har jag använt betydligt lägre än ett år och kommer fortsätta köpa i resten av mitt liv.


**OBS! Jag har bland-hy som har en tendens att bli väldigt torr. Jag kan därför tyvärr inte rekommendera produkter för oljig eller acne-benägen hy.**1. WELEDA SKIN FOOD

En favorit sedan många år tillbaka. Denna djupt återfuktande och vårdande kräm har en helt naturlig ingredienslista och går att finna i såväl Gwyneth Paltrows som Victoria Beckhams nesecsär. Älskar dessutom att den i princip finns på alla apotek.2. ESTÉE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR EYE SERUM

Jag älskar allt ifrån Advanced Night Repair-serien och detta ögon-serum är inget undantag. Jag förvarar den i kylen och på så sätt är applikatorn och serumet svalt på morgonen när jag vill använda det, perfekt för att minska svullnad runt ögonen.3. THE ORDINARY AHA 30% + BHA 2% PEELING SOLUTION

Ytterligare en produkt som jag använt i flera år. Jag applicerar ett tunt lager som en ansiktsmask två gånger i veckan i max 15 minuter innan jag sköljer av den. En gång tvättade jag av den i all hast och missade att det var lite kvar intill mitt högra öra, dagen efter upplevde jag både sveda och kläda i området, så viktigt att skölja av noga! Den ger dock mega-glooooow när den används korrekt och med måtta!4. CERAVE FACIAL MOISTURISING LOTION

Det är denna kräm jag går tillbaka till när jag misstänker att jag lekt runt för mycket med olika hudvårdsprodukter. Den är perfekt för känslig hy och återställer min hud till sitt utgångsläge på nolltid. Back to basics!5. SKIN GYM FACE ROLLER

Jag inser att detta kanske inte klassas som en hudvårdsprodukt utan snarare ett redskap men jag kan inte låta bli att nämna detta massageverktyg för ansiktet som enligt mig ger motsvarande effekt som en Gua-Sha men som är betydligt lättare att använda.6. BIOTHERM LAIT CORPOREL BODY LOTION

Denna body lotion har en speciell plats i mitt hjärta då mamma alltid brukade köpa denna på Arlandas Tax Free varje gång vi skulle åka utomlands. Doften påminner mig därför om sol, bad och sand mellan tårna. Dessutom lämnar den huden silkeslen, älskar!7. SKINROLLER SOOTHING EYE PATCHES

En ny favorit för i år är dessa eye patches. Jag har aldrig varit någon som använt ögonmasker men dessa har konverterat mig. Liksom ögon-serumet från Estée Lauder förvarar jag dessa i kylen så att de är svala vid applicering.8. ESTÉE LAUDER RE-NUTRIVE CREME

Troligtvis den dyraste krämen i mitt badrumsskåp men jag kan med handen på hjärtat säga att den är värd varenda öre. Konsistensen är magisk, återfuktningen är maximal och mina kinder blir lena som skinkorna på en bebisrumpa. Den är dessutom extremt dryg och räcker hur länge som helst.9. ESTÉE LAUDER EYE SUPERCHARGED GEL-CREME

Ännu en produkt för ögonen men en pigg blick gör verkligen under för hela utstrålningen. Personligen känner jag mig alltid extra seg när jag ser trött ut i spegeln. Efter att ha applicerat denna magiska lilla gel under ögonen ser det ut som jag sovit längre än Törnrosa.10. SUNDAY RILEY GOOD GENES TREATMENT

Namnet ljuger INTE! Kalla dem för forskare eller alkemister men Sunday Riley har verkligen lyckats ta fram Modell-gener på flaska. Med risk för att låta som en diskmedelsreklam kan jag garantera att en ytterst liten droppe är allt som krävs och räcker väldigt länge. Min hy har aldrig varit så bra och fri från finnar och blackheads som när jag använt detta serum regelbundet.11. THE ORDINARY NIACINAMIDE 10% + ZINK 1%

Ett serum jag alltid har i mitt badrumsskåp då det är både effektivt och otroligt billigt i relation till vad man får. The Ordinary sparar pengar genom att inte addera kosmetiska ingredienser som exempelvis parfym i sin hudvård och hålla designen på sina förpackningar väldigt simpel. På så sätt kan de pressa priserna. Älskar!Det var allt för denna gång. Ta hand om er så hörs vi!


Xx

コメント


bottom of page